Inköpare sökes för omgående uppdrag

Inköpare sökes för omgående uppdrag

Arbetsuppgifter
Du kommer att köpa in möbler och kontorsinredning inom offentlig verksamhet. Du kommer att arbeta med upphandlingar och sköta kontakten med leverantörer tillsammans med stöd från kollegor.

Formell kompetens:
  • Högre utbildning inom ekonomi eller inköp
  • Goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift
  • Allmän god datavana
Din bakgrund
Vi letar efter dig som har erfarenhet av inköp gärna inom offentlig sektor. Det är meriterande om du gjort inköp av möbler, kontorsinredning eller utrustning för skolverksamhet. Du ska ha god erfarenhet av leverantörskontakt och upphandling. Du har grundläggande ekonomiska kunskaper.

Personliga egenskaper
Vi letar efter dig som är strukturerad och har en god kommunikation- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang snabbt samt är social och bra på att ta kontakt med nya människor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Visstid ca 3 månader/heltid/Uppsala

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en inköpare för omgående uppdrag i centrala Uppsala. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill få värdefull arbetslivserfarenhet inom inköp och ett utökat nätverk under kort tid.