Ingenjör med kunskaper inom el och teknik sökes

Ingenjör med kunskaper inom el och teknik sökes

Arbetsuppgifter

Arbetet handlar framförallt om att genomför olika former av tester och kontroller för att säkerställa att produkterna uppfyller prestandakriterierna. Det innebär bl.a felsökning av cyklotroner. Arbetet innebär också arbete i en rad olika system såsom, kontrollsystem, RF-system, magnetsystem och vakuumsystem. Du kommer även att stödja projekt och andra avdelningar inom ditt kompetensområde. Arbetet kräver både elektriska och mekaniska färdigheter och är till största del praktiskt utformat.

Formell kompetens
  • Teknisk utbildning, förslagsvis högskoleingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med högspänningsprodukter
  • Kännedom om RF-system
  • Kunskap om felsökning
  • Kunna läsa och tolka elektriska och mekaniska scheman
  • Goda kunskaper i office-paketet, framförallt Word, Excel, OutlookDet är meriterande om du har kunskaper inom vakuumsystem, kvalitetssystem, avvikelserapportering samt erfarenhet av arbetsmiljö som innefattar strålning.
Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, kommunikativ och ha god analysförmåga. Vidare bör du vara trygg i dig själv samt kunna hantera flera parallella arbetsuppgifter

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Behovsanställning/Heltid/Uppsala

Uppdragsperiod

1 januari 2019 t.om. 31 december 2019.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning samt kunskaper inom el och teknik för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Husbyborg. Du kommer att ansvara för att cyklotroner och dess delsystem testas och kalibreras före leverans till kunder runt om i världen.