Hydraultekniker sökes till kund i Uppsala

Hydraultekniker sökes till kund i Uppsala

Arbetsuppgifter

Som hydraultekniker kommer du vara en del av underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Dina arbetsuppgifter prioriterad tillsammans med underhållschefen och kommer in via arbetsorder eller från direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen och ibland på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Formell kompetens

Vi ser att du som söker har en utbildning inom mekanik- och hydraulik. Har du även el-kunskaper så är det meriterande. Vidare har du erfarenhet och kunskap från förebyggande underhållsarbete inom både mekanik och hydraulik. För arbetet krävs att du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av stor vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid 6 mån med goda chanser till anställnings hos kund/heltid/Uppsala

Arbetstider: mån - fre, dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en hydraultekniker till vår kund i Uppsala som är en av Sveriges ledande leverantör av betong, plattor och marksten. Företaget har ca 400 stycken anställda och anläggningen i Uppsala är beläget strax utanför centrum med goda bussförbindelser.

Företaget befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att mordanisera och utveckla produktionsanläggningen. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på en spännande utvecklingsresa!