Erfaren upphandlare sökes till Vattenfall i Uppsala

Erfaren upphandlare sökes till Vattenfall i Uppsala

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar hela upphandlingsprocessen från behovsanalys till färdigförhandlade ramavtal och kontrakt till alla verksamheter inom Vattenfall AB. Heat Sweden.

Efterfrågad kompetens

Vi söker dig som har en relevant utbildning med inriktning mot Entreprenadjuridik och lång erfarenhet avv upphandlingar inom entreprenad mot avtalen AB04/ABT06.

Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling inom försörjningssektorn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av avtal ABA99.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har en god arbetsstruktur och en hög samarbetsförmåga. Vidare har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är en god förhandlare.

Information

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Lernia Bemanning som uthyrd konsult.

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till 2019-12-31.

Anställningsform/omfattning/Ort

Visstid/heltid/Uppsala

Arbetstider: mån - fre, dagtid

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en erfaren upphandlare till Vattenfall i Uppsala. Vattenfall Procurement Heat Sweden producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier, offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Verksamheten omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning. Procurement Heat ansvarar för att upphandla tjänster, entreprenader samt vid behov även material till BU Heat. Teamet består av 6 medarbetare inkl. chef.