Ekonomiadministratör till offentlig verksamhet i Uppsala

Ekonomiadministratör till offentlig verksamhet i Uppsala

Har du erfarenhet som ekonomiadministratör och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en ekonomiadministratör för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer arbetsuppgifterna främst bestå av sakgranskning av verksamhets- och vårdfakturor, tillfälliga bokningar för ej inkomna fakturor gällande föregående månad eller månader, ersättningar gällande uppdragstagare, kontroll av schablonlistor gällande återsökningar.

Om dig

Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning samt flerårig vana av fakturahantering. Du har erfarenhet av systemet Agresso, god datavana, behärskar svenska i såväl tal som skrift samt har mycket goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Procapita. Som person är du noggrann, flexibel och anpassningsbar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på ludvig.millqvist2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.