Ekonom sökes för kunds räkning

Ekonom sökes för kunds räkning

Arbetsuppgifter
Avstämningar, redovisning, bokslutsarbete, årsredovisning samt visst strategiskt arbete kring arbetsplatsens ekonomiska processer. Arbete med förenklingar och förbättringar förekommer också.

Formell kompetens

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av olika delar inom ekonomi. Du har erfarenhet av redovisning, bokslutsarbete och årsredovisning. Det är mycket meriterande med erfarenhet från offentlig sektor. Du har god datorvana och behärskar Excel bra. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ekonomisystemet Agresso.

Personliga egenskaper

Du har en analytisk förmåga, är strukturerad och bra på att arbeta med personer på olika nivåer såväl chefer som medarbetare. Vidare är du pedagogiskt lagd, duktig på att se helheten och ta egna initiativ.

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Detta är ett föräldravikariat som planeras pågå fram till 28:e februari 2019. Vi går igenom ansökningarna löpande och önskar en snabb tillsättning. Passar profilen in på dig? Sök tjänsten redan idag.

För eventuella frågor kring tjänsten kontakta Ida Grimsby på 0722541608 eller ida.grimsby@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Enköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en ekonom till uppdrag inom offentlig sektor i Enköping. Har du några års erfarenhet av olika delar inom ekonomiområdet samt erfarenhet av arbete i offentlig sektor är du den vi söker!