Däckskiftare sökes till kund i Boländerna

Däckskiftare sökes till kund i Boländerna

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med däckbyte hos en av våra kunder i Boländerna. Arbetet kommer att pågå intensivt under vårens säsong, framförallt under april. Som däckskiftare kommer du arbeta med att montera, balansera och skifta däck under högsäsongen. Du kommer även att ha viss kontakt med kunder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och som behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Om du har erfarenhet av arbete i däckverkstad eller liknande är det givetvis meriterande. Det är också en stor fördel om du har körkort.
Som person är du positiv, serviceinriktad och effektiv. Du har ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt, så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstid 4-5 veckor/Heltid/Uppsala

Information

Vi har behov av dig som kan börja arbeta omgående. Arbetstiderna är i huvudsak måndag-fredag kl. 7.00-17.00. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du är flexibel gällande arbetstider. Det kommer också att finnas möjlighet att jobba extra under helgerna för den som vill.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.