CNC operatörer till kund i Uppsala!

CNC operatörer till kund i Uppsala!

Vi söker nu CNC operatörer inom främst svarvning och fräsning för vår kund i Uppsala!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.
 • Rigga maskinen
 • Genomföra korrigeringar i styrsystemet
 • Programmera
 • Kvalitetskontrollerat arbetet under tillverkning
 • Övervaka maskinen
Om dig

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom CNC-området, gärna 5-axlig fräs. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Vi ser gärna att du har:
 • Grönt certifikat
 • Tidigare erfarenhet av GibbsCAM
 • Truck- och traverskort
Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi ser gärna att du är van att arbeta med programmering. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Som person är du noggrann, initiativrik och lyhörd, Du är driven och tycker om att lära dig nya saker. Du arbetar också bra i team och gillar att ha mycket eget ansvar.

Om anställningen
 • Placeringsort: Uppsala
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid alt. 2-skift
 • Tillträde: Omgående
 • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på ludvig.millqvist2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.