Administratör sökes till QA-avdelning

Administratör sökes till QA-avdelning

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att stötta dina kollegor med administrativa sysslor såsom scanning, arkivering, granskning av batch-protokoll och frisläppning av produkter.

Formell kompetens
  • Avslutad gymnasieutbildning (gärna naturvetenskapligt program)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska framförallt i skrift
  • God förmåga att läsa dokument och instruktioner
  • God datavana och snabblärd vad gäller att ta till sig nya datasystem
Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett företag inom läkemedelstillverkning på en QA-avdelning samt har grundläggande kunskaper i kemi. Erfarenhet av flera olika datasystem är en fördel.

Personliga egenskaper

Som person har du en hög drivkraft, är organiserad, noggrann och bra på att planera ditt arbete. Vidare är du snabblärd, kvalitetsmedveten och har lätt för att arbeta med flera uppgifter samtidigt. Det är viktigt att du också kan ställa krav och vågar stå på dig om du ser att någonting är fel så. Du är bra på att samarbeta, hjälpa dina kollegor och bidra med gott humör.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en administratör till QA- avdelning till vår kund i Uppsala. Avdelningen består av ca 20 personer som arbetar med kvalitetskontroll av företagets alla produkter innan de går vidare till leverans. Denna roll kommer att ingå i en grupp som arbetar med reklamationshantering.

Uppdraget förväntas pågå till 31 juli 2019