Gruppchef till fastighetsdriften sökes i Uppsala/Arlanda

Gruppchef till fastighetsdriften sökes i Uppsala/Arlanda

Tjänsten

Är du en coachande ledare med bakgrund inom fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik med ledarskap och kundkontakter? Ta dig an utmaningen och jobba som gruppchef hos oss! Denna tjänst kommer att vara placerad 50/50 i Uppsala och på Arlanda och du kommer att jobba mot kommersiella kunder såsom SAIAB och Jernhusen.

I denna tjänst har du resultat- och personalansvar för ditt avtal och ansvarar för kundkontakterna, med stöttning från områdeschefen. Du kommer att ha fem direktrapporterande tekniker och jobba med arbetsledning, samt säkerställa att fastighetsdriften hos våra kunder fungerar smidigt. Det finns en ambition att ibland vara ute med tekniker och stötta dem vid svårare problemställningar, vilket kräver att du är tekniskt kunnig. Utöver detta har du en nära kontakt med våra kunder och upprätthåller en god dialog via kundmöten och återkoppling. Vi ser även gärna att du är van vid att jobba med administrativa arbetsuppgifter. Det kan till exempel handla om arbetsorderhantering, fakturering, uppföljning av verksamhetsplaner och övrig dokumentation.

Denna tjänst är perfekt för dig som inte helt vill tappa kontakten med tekniken men ändå brinner för personalfrågor. Dessutom kommer du att få ett stort nätverk av specialister inom fastighetsbranschen både internt och externt. På L&T finns det även bra utvecklingsmöjligheter och denna tjänst är en utmärk möjlighet för dig som inom framtiden vill jobba som platschef.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildningsbakgrund och minst gymnasial utbildning
  • Dokumenterad god ledarerfarenhet
  • Fastighetsteknisk kompetens som ska kunna användas för att stötta och utveckla den egna personalen i mer komplexa problemställningar
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • God administrativ förmåga och duktig på att jobba i olika verksamhetssystem
  • B-körkort
Meriterande

Det är även meriterande om du har erfarenhet av byggnadsteknik/fastighetsdrift och om du tidigare arbetat med kommersiella avtal.

Din profil

För att glänsa i den här rollen brinner du för ledarskap och utveckling av din personal samt har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Eftersom du dagligen möter våra kunder är även ett starkt kundfokus och professionalitet mycket viktiga i denna roll. På L&T har vi en stark entreprenörsanda, och vi önskar att du också jobbar för att nå resultat med ett bra driv. För att nå framåt behöver du vara förändringsbenägen och kunna ta egna beslut.

Eftersom placeringen är på ett säkerhetsklassat objekt, kommer vi behöva göra en säkerhetsprövning innan beslut om anställning tas.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Daniel Feuk, 070 641 17 68

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.