Butik och reservdelssäljare, Uppsala

Butik och reservdelssäljare, Uppsala

Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 750 anställda och finns över hela Sverige. Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet söker vi en vikarierande butiks- och reservdelssäljare till vår anläggning i Uppsala under perioden mars 2020 till och med augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarsområdenbestår i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:
  • Erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.
  • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.
  • Ett stort driv och resultatfokus.
  • Vara lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • En duktig relationsbyggare.
  • God teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad.
  • God datorvana.
Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Uppsala. Let's reimagine your career!

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2020-02-02. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anläggningsansvarig Per Åkerlund, på +46105569213.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Telefonförsäljare, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lantmannen.com/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen is an agricultural cooperative and Northern Europes leader in agriculture, machinery, bioenergy and food products. Lantmännen is owned by 25 000 farmers and with grain at the heart of our operations, we refine arable land resources to make farming thrive.