Hällefors Tierp Skogar söker fastighetschef

Hällefors Tierp Skogar söker fastighetschef

Hällefors Tierp Skogar AB är ett nybildat skogsbolag som under andra kvartalet 2019 kommer att ta över ca 100 000 hektar mark från Bergvik Skog AB. Bildandet sker i samband med att Bergvik Skog omstruktureras och ägare till Hällefors Tierp Skogar blir bolag inom
Länsförsäkringsgruppen. Markerna är fördelade på två lika stora block belägna runt Tierp i norra Uppland och Hällefors i norra Örebro län.


Om du har god förståelse för och erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsförädling inom skogsbruk kan du vara den vi söker. Är du dessutom målmedveten och drivande och beredd att jobba med både stora strategiska frågor och mindre frågor kopplade till skoglig fastighetsförvaltning så vill vi gärna träffa dig.

Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb där du får möjlighet att bygga upp och utveckla fastighetsförvaltningen inom Hällefors Tierp Skogar. Bolaget är helt nystartat och det betyder att vi värdesätter din erfarenhet och din förmåga att skapa en aktiv fastighetsförvaltning som kan förädla värdet på markinnehavet. Du är tydlig och har god kommunikativ förmåga. Du är målmedveten och drivande med strategisk och analytisk förmåga. Du har även hög social kompetens och god samarbetsförmåga.

Vi ser helst att du som söker är lantmätare eller har annan akademisk utbildning med likvärdigt innehåll, alternativt god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du blir bolagets expert på alla fastighetsrättsliga frågor så god kunskap om fastighetsjuridik är centralt. Du kommer att rapportera till bolagets VD och vara en central resurs i ledningen av bolaget.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Tjänsten kommer att placeras i Uppsala och tillträde sker efter överenskommelse. Vi samarbetar med Länsförsäkringar Uppsala i denna rekrytering.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)