Labbspecialist med programmeringskunskap

Labbspecialist med programmeringskunskap

Dina arbetsuppgifter

I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med kvalitetskontroll av produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt att bedöma analysstatus. Med både lättare och mer avancerad teknik, detta innefattar:
  • Utföra analyser enligt gällande instruktioner
  • Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
  • Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
  • Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument
  • Du ansvara för din egen analys från start till slut.
Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi tillsätter tjänsterna löpande!

Din profil

Vi söker dig som har förmågan att utföra flera olika arbetsmoment parallellt. Du är positiv och flexibel, samarbetsvillig, noggrann och strukturerad. Du har en kemiutbildning gärna från högskola/universitet, alternativt några års erfarenhet från yrket. Du ska ha utbildning och erfarenhet av programmering i tex: Java, Phython, Excel VBA. Det är meriterande om du är van att arbeta i labbmiljö och har utbildning och erfarenhet av GMP samt ISO 9001. Du kan både skriva och tala svenska flytande.

Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Övrig information

Körkort B
Ansök via vår hemsida www.konsultia.se eller ring någon av oss
Anna-Karin på 070-517 26 12
Hakan på 072-517 26 14
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Hallfors
Telefon 0705172612
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba i labbmiljö med många varierande arbetsuppgifter tillsammans med ett glatt gäng? Då är detta jobbet för dig.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se