Kalkylator inom bygg

Kalkylator inom bygg

K360 växer och utvecklas!

Nu behöver vi förstärkning i vår organisation och söker därför en kalkylator till vår byggavdelning.

Vi söker en person med bred erfarenhet inom bygg och kalkylering. Du kommer att få räkna på mindre och större byggprojekt inför anbudslämning och på avrop från våra ramavtal. Omfattningen av underlag varierar vilket kräver att du dels kan läsa ritningar och förfrågningsunderlag, men också att du genom platsbesök och visning av beställare kan ta fram underlag och priser på olika objekt. Du får gärna ha kunskaper i något av de etablerade kalkylverktyg som finns på marknaden.

Som person är du strukturerad och prestigelös med förmåga att planera ditt arbete mot uppställda mål. Du är van att hålla flera bollar i luften samtidigt och arbetar lösningsorienterat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett stort engagemang i det du gör, gillar högt tempo och har stor social kompetens.

K360 har under många år byggt en stabil plattform med långsiktiga samarbeten både på kund och leverantörssidan. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med engagerade och kollegor som har kul på jobbet. Vi är ett litet bolag där alla är beroende av varandra och där alla har ett gemensamt ansvar för att bidra där behov uppstår. En avgörande faktor för att kunna trivas på K360 är att du har en positiv attityd och höga, seriösa ambitioner att utveckla både dig själv och företaget.

Placering är på vårt kontor i Uppsala och våra uppdrag och kunder finns främst i Uppsalaregionen.

Skicka din ansökan redan nu, urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.k360.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K360 är ett modernt byggföretag med höga ambitioner. Vi erbjuder högkvalitativa och kundanpassade tjänster inom plattsättning och byggnation. Våra kunder är både företag, privatpersoner och offentliga förvaltare och vi utför större entreprenader så väl som mindre arbeten. Vårt huvudkontor finns i Uppsala och vi utför främst jobb i Uppsala och Stockholm med omnejd