Medarbetare till kundtjänst/e-Handelsplock

Medarbetare till kundtjänst/e-Handelsplock

Till varuhuset i Uppsala söker vi medarbetare till kundtjänst/e-Handelsplock på 50%

K-rauta går en spännande framtid till mötes och vi är därför på jakt efter ytterligare en kollega som är av det rätta virket. I varuhuset är det fullt upp och tempot är högt och vi letar efter dig som vill kliva in och ta ansvar för att leverera produkter och kundbemötande i absolut världsklass.

Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, både för privatkund och för företagskund.

Tjänsten är idag en visstidsanställning på 50%. Det finns stora möjligheter till både förlängning och utökning av anställningen.

Arbetsuppgifter & Ansvar

I rollen som kundtjänst/e-Handelsplock i varuhuset innebär sedvanlig kundtjänstarbete såsom att svara på frågor via e-post och telefon, samt ge enklare teknisk support. I rollen ingår även att du hanterar reklamationer från kunder.

Du ingår i ett team som ansvarar för all e-handelsplock samt leveranser från varuhuset. Du kommer kontinuerligt uppdatera dina kunskaper samt lära ut dina kunskaper till kollegor och alltid utföra daglig drift i enlighet med våra rutiner och processer.

Som medarbetare lever och förmedlar du våra värderingar, policys, riktlinjer samt vår vision.

Din profil

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från liknande kundtjänstarbete, goda grundläggande matematiska kunskaper och datorvana, det är meriterat om du har SAP-kunskaper. Har du kunskap inom bygghandeln och byggmaterial så ser vi det som mycket meriterande. Har du truckkort så ser vi även det som mycket meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Tempot är högt i varuhuset vilket gör att du behöver kunna utföra arbetet snabbt och effektivt men samtidigt noggrant. För att lyckas i rollen bör du vara en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och du är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra. Du måste ha enkelt att lära dig nya uppgifter och kunna finna ett strukturerat arbetssätt i en händelserik miljö. Du har mottot att ingenting är omöjligt.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna CV och personligt brev i din ansökan. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår varuhuschef Marcus Svensson, vhc24@k-rauta.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om K-rauta

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du
varmt välkommen till oss på K-rauta!

(sökord: lager, lagerarbetare, logistik, godsmottagning)
Mer info
Kontaktperson Marcus Svensson
Telefon +46 70-455 69 61
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 18 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland.