Administratörer inriktning mot löneadministration sökes!

Administratörer inriktning mot löneadministration sökes!

Arbetsbeskrivning

Vår offentliga kund söker nu flertalet administratörer som kommer arbeta administrativt med delvis repetitiva arbetsuppgifter såsom registrering av underlag och kontroll av reseräkningar. I rollen kommer du att läras upp i avgränsade administrativa delar av löneprocessen.

Vem är du?

Vi söker en engagerad och duktig administratör som är strukturerad och är nyfiken på att lära sig hur löneadministration fungerar. För att vara kvalificerad för tjänsten har du även:
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God administrativ förmåga
Har du tidigare erfarenhet av att lönearbete ses det som meriterande för tjänsten.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget kommer starta omgående och förväntas pågå till årets slut. Kunden är mån av att konsulten kan arbeta v. 28 och 29.Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Placering är i Uppsala. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Elvira Björebäck
Telefon 08-525 01 800
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.