Se hit - vi söker extraarbetare till postterminal i Uppsala!

Se hit - vi söker extraarbetare till postterminal i Uppsala!

Om jobbet:

Till en av våra kunder i Uppsala söker vi nu engagerade och flexibla medarbetare som ska arbeta med paket- och postsortering. Arbetet innebär högt tempo och kräver hög precision då rätt paket behöver komma till rätt plats. Som person är det därför viktigt att du tar stort eget ansvar för din egna produktion och närvaro.

Vem söker vi?

Är du boende i Uppsala och vill tjäna extra pengar? Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning alt studerar.

Du kommer att arbeta förmiddagar med start klockan 05.00. Som person är du morgonpigg, drivande och lyhörd. Arbetet kräver stor noggrannhet och du ska inte ha några problem med att stå på benen ett helt arbetspass! Har du tidigare arbetat med lagerarbete, orderplock eller inom produktion är det starkt meriterande.

Arbetstider:

Arbete kan förekomma alla veckans dagar
05.00-09.00 med möjlighet till fler timmar vid behov
Flexibelt arbete i samband med studier/annan sysselsättning, du bestämmer själv vilka dagar du kan arbeta

Meriterande:
  • Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Körkort samt tillgång till egen bil
  • Arbetserfarenhet av lagerarbete, orderplock, produktion
Tillsättning:

Omgående
Timlön 158 kr

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.