C-chaufför för leverans av styckegods i Uppsala

C-chaufför för leverans av styckegods i Uppsala

Om jobbet:

Du kommer att leverera paket i olika storlekar till företag och privatpersoner på uppdrag av DHL. Kan även vara leveranser till utlämningsställen. Körningarna är i Uppsala med omnejd.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar när det rör på sig och har ett trevligt kundbemötande. Du är bra på att hålla tider och kan utan hinder hantera paket, burar och pallar som ibland kan vara lite tunga. Du hittar bra i Uppsala med omnejd.

Arbetstider:

Vardagar 07.30 - 16.30 (kan variera lite ibland)

Krav:
  • C-körkort
  • Giltigt YKB
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Truckkort
Meriterande:
  • 1 års daglig körning av lastbil
Tillsättning:

Omgående

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du kommer till att börja med vara anställd av Jobzone och uthyrd till kund med stor möjlighet att gå över i anställning hos kunden,

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 jan 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.