Arbetsledare Extra Uppsala

Arbetsledare Extra Uppsala

Arbetsledare Extra Uppsala

Om tjänsten

Jobzone Facility Services arbetar med fastighetsskötsel, städning, markarbeten, serviceuppdrag och underhåll för olika företag, centrum och butiker.

Till vår kund i Uppsala söker vi nu en ny kollega till ett trevligt arbetsgäng på 6 personer. Arbetsuppgifterna består i att leda och fördela arbetet på plats när ordinarie arbetsledare inte är där.Du ska kunna prioritera och fördela hur personalen ska jobba och även bemanna schemat om någon tex. blir sjuk.

Vem söker vi till denna tjänst

Vi söker dig som är ansvarsfull, gillar högt tempo och är serviceminded. Du bör ha haft personalansvar på tidigare arbetsplatser och även gärna ha erfarenhet från servicebranschen.

Arbetstider

Varierande arbetstider, även helg

Dina arbetsuppgifter

Hos kunden arbetar vi med deras kundvagnar och övriga köphjälpmedel. Vi hämtar och lastar in vagnar med hjälp av en elbil med släp och fyller på dem in till butiken. Vi fyller även på andra slags köphjälpmedel som finns i butiken, så man arbetar både utomhus och inomhus. Till arbetet hör även att sköta utomhusstädning, tömma papperskorgar, plocka skräp osv.

Arbetet är stundtals i högt tempo då kundvagnarna aldrig får ta slut inne i butiken samt emmellanåt väldigt fysiskt ansträngande.

Krav

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet av personalledning och service

Om Jobzone Sverige

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge.
Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (25 dagar kvar)