Personbilstekniker sökes till ett väletablerat bolag.

Personbilstekniker sökes till ett väletablerat bolag.

Erfaren personbilstekniker sökes till ett stort och väletablerat bolag.
Har du ett genuint intresse för bilar och vill du ha en utmanande miljö där du får utvecklas? Så tveka inte att söka tjänsten, urval sker löpande!

Om tjänsten
Vår kund är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper vår kund sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan.

Mer info ges vid intervjutillfället!

Arbetsuppgifter
Du kommer att få en introduktion som är individuell där du kommer få gå med en erfaren tekniker, någon fast tidsplan finns inte.

Du kommer att arbeta med felsökningar, reparationer, fakturering samt inbokning av kunder.

Mer info ges vid intervjutillfälle!

Vem söker vi till denna tjänst?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att du är en person som är administrativt noggrann i ditt arbetssätt samt att din personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som existerar hso vår kund.

Krav
Minst 3 års erfarenhet som bilmekaniker/tekniker

Flytande svenska i tal och skrift

B-körkort

Meriterande:
Relevant fordonteknisk utbildning

Erfarenhet inom elektronik och felsökning

Systemet Tacdis, ETIS eller ECat

Villkor och förmåner
Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Placering: Uppsala

Arbetstider: Vardagar 07.00-16.00

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (6 dagar kvar)