Vi söker flera duktiga snickare - MTPEK Bygg & Våtrum AB

Vi söker flera duktiga snickare - MTPEK Bygg & Våtrum AB

Vi på MTPEK Bygg & Våtrum AB ser en fortsatt positiv utveckling. I takt med att vår orderingång ökar stabilt behöver vi nu förstärka vårt team med flera duktiga Snickare! Vi erbjuder dig ett tryggt och framgångsrikt företag med gott anseende och stabil plattform i en expansiv region. Hos oss får du god möjlighet att utvecklas inom det du tycker är kul.

Vårt huvudsakliga fokus ligger i nyproduktion av villor och tillbyggnader. Samtliga hus som vi bygger är arkitektritade och unika för att smälta in i miljön de ska byggas i. Vi utför även andra jobb inom bygg, bland annat ombyggnationer, renovering, våtrum och kök. Majoriteten av våra kunder är privatpersoner men vi utför även arbeten i egen regi.

Som Snickare hos oss kommer du att få ett varierande arbete med frihet under ansvar. Du får delta i våra projekt från start till färdigställt bygge samt möjlighet att jobba i ett team med erfarna och skickliga medarbetare. Arbetet kommer att utföras i Uppsala Län med omnejd.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ny firmabil, företagstelefon, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Du erbjuds även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap i teamet. Vi ser positivt på framtiden och kommer fortsätta stärka organisationen under kommande år.

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi att du har 5 års erfarenhet som snickare. Det är ett plus om du har yrkesbevis och om du tidigare jobbat med resning av villor, tillbyggnader och köksmontering. B-körkort och goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten.

Som person är du engagerad i ditt arbete, du trivs med att jobba både självständigt och tillsammans med andra. Du har ett personligt driv och en förmåga att bidra med din sakkompetens för att driva projekten framåt. Självklart har du lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder.

Intresserad och vill veta mer? Har du några funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Enström på 0730-759701 eller magnus@mtpek.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Minst 5 års erfarenhet som snickare
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande
  • Yrkesbevis
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med resning av villor, tillbyggnader och köksmontering
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTPEK Bygg & Våtrum AB är ett familjeföretag som grundades 2010 och består av erfarna och skickliga hantverkare. Det vi hjälper våra kunder med är allt från våtrum, nybyggnation, ombyggnation till renovering. Vi utför alltid vårt jobb med högsta kvalité och service mot våra kunder för att bygga upp långvariga relationer. Vi arbetar huvudsakligen i Uppsala Län men gör även jobb i närliggande län.