Testare/mjukvarutekniker

Testare/mjukvarutekniker

Vi på Trebor har utvecklat flertalet världsunika produkter och växer starkt som företag, vilket gör att vi behöver bli fler. Vi är ett innovativt bolag som har förändrat vår bransch och söker nu en testare/mjukvarutekniker till kontoret i Uppsala!

Om tjänsten
Som testare/mjukvarutekniker på Trebor arbetar du främst med att säkerställa att de mjukvaror vi utvecklar är stabila och buggfria. Du dokumenterar testfall, sätter upp virtuella testmiljöer som efterliknar våra kunders anläggningar och validerar våra programvaror. Utöver detta är du en allt-i-allo för utvecklingsavdelningen och kan komma att arbeta med enklare utveckling, kundsupport, dokumentation m.m.

Då detta är en bred och omväxlande roll finns stora möjligheter att själv påverka innehållet i tjänsten!

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst något års erfarenhet från en liknande tjänst inom testning och grundläggande kunskap i Microsoft .Net-utveckling, Visual Studio och C#. Du har även kunskap i generell IT, främst kring servrar, klienter, nätverk och virtuella miljöer i Hyper-V. Då dokumentation ingår i din roll uttrycker du dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du social och utåtriktad och uppskattar kontakter med kunder och kollegor. Det är viktigt att du har lätt för att lära och gillar nya teknikområden. Trebor arbetar främst med SCADA-system och du kommer att få utbildning i dessa och förväntas kunna sätta upp testmiljöer för dem.

Övrig information
Vi har idag kontor i Uppsala, Stockholm, Linköping, Jönköping samt Växjö. Placeringsort för denna tjänst är Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Vi kommer att arbeta med rekryteringen löpande och vi ber därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2019.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Matilda Festin, Jobbet.se, 018-4707105.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trebor Group AB är Nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi 30 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda.