Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Är du serviceinriktad, har ett tekniskt intresse, sinne för försäljning och gillar att ha kundkontakt? Då tycker vi att du ska ta chansen att bli en del av vårt säljteam på ett spännande företag med kvalitativa produkter för en internationell marknad. Vi söker en säljare som vill vara Zetterbergs ansikte utåt, som har lätt för att skapa kontaktnät och vill vara med och bidra till en positiv företagsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Erbjuda och sälja optimala lösningar av påbyggnader till lastbilar, med inriktning på renhållningsfordon och anläggningsbilar.
  • Hantera många externa kundkontakter, vilket innebär resor inom Sverige, Norge och Finland.
  • Ansvara för egna regioner och områden.
  • Hantera kontakten mot vår samarbetspartner för renhållningsfordon i Scottland och Italien.
  • Kunna arbeta självständigt men i nära samverkan med övriga avdelningar och kollegor.
  • Arbeta mot gemensamma mål och visioner.
Dina personliga egenskaper:

Då du har dagliga kontakter med våra kunder är det viktigt att du är effektiv, serviceinriktad, affärsmässig och har lätt att etablera goda relationer. Du är van att själv planera dina arbetsuppgifter, där struktur, noggrannhet och ansvarstagande är en självklarhet. Arbetet kräver att du är samarbetsorienterad då vi arbetar nära övriga avdelningar på företaget. Du ska kunna bidra till vår gemensamma utveckling för att nå uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll med många kontaktytor. Du bidrar med dina erfarenheter och med initiativ till effektivisering – vi ger dig förmånliga villkor och möjlighet till kompetensutveckling. Dessutom är vi ett trevligt och sammansvetsat team som alltid siktar uppåt. På Zetterbergs erbjuds du en stimulerande miljö med en väldigt bra företagskultur i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar en blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande försäljningschef Roberth Löfstedt på telefon 0292-705 19.

Facklig kontaktperson för Unionen är Martin Öhman på telefon 0292-705 11.

Då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än angett slutdatum vill vi att du skickar in ditt CV och personligabrev så snart som möjligt.

Besök gärna vår hemsida: www.zetterbergs.se eller vår Facebook-sida: www.facebook.com/zetterbergs

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök senast den 31 januari 2019.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala. Omsättningen uppgår till ca 165 Msek och antalet anställda är ca 100 st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn samt marknadsföring och försäljning av Farid renhållningspåbyggnader. Försäljning sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa.