Säljande administratör till Affärsstöd

Säljande administratör till Affärsstöd

Vi på Gibon söker nu en säljande administratör till vårt Uppsalakontor. Är du en noggrann och flexibel administratör med stort servicetänk? Trivs du i en miljö där det händer mycket och egna initiativ välkomnas? Då tror vi att du skulle trivas hos oss!

Om tjänsten
I rollen som säljande administratör ingår du i Affärsstöd, en central avdelning som ansvarar för ekonomi och administration. Du är Gibons ansikte utåt som tar emot kunder på plats i våra lokaler, besvarar inkommande samtal och mail och sköter returhantering och godsmottagning. Du hanterar order, inköp och kunders serviceärenden och administrerar vår webshop. Utöver detta är du kontorets mittpunkt och är dina kollegor behjälplig med både stora som små ärenden.

Om dig
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av en liknande roll, där du arbetat med service, administration och inom affärssystem med fokus på order, inköp, lager och fakturering. Vi ser även att du har erfarenhet och kunskap inom ekonomiarbete. Har du även erfarenhet inom försäljning ser vi det som ett plus. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och är en van dator- och systemanvändare. B-körkort är ett krav.

Som person är du utåtriktad, prestigelös och brinner för att ge god service, såväl internt som externt. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt för att säkerställa att ditt arbete håller god kvalitet och att saker blir gjorda inom deadlines. När du tar emot beställningar från våra kunder är du lyhörd och tänker steget längre för att ge bästa möjliga service. Vidare är du lösningsfokuserad, tar gärna egna initiativ och trivs i en försäljningsorganisation som växer och utvecklas.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig
I den här rollen får du ett brett och flexibelt jobb med mycket servicetänk. Som vår "klippa" kommer du att vara en omtyckt och uppskattad medarbetare som får känna att du kan bidra med mycket och vara behövd. Hos oss välkomnas du in i ett glatt gäng och till en arbetsplats som växer både geografiskt och kompetensmässigt. För oss är det viktigt att du känner dig som en i gänget, vi värdesätter din kompetens och vill att du ska utvecklas.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på vårt kontor i Uppsala, resor till kontoret i Gävle förekommer.

Välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2019!

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Matilda Festin, Jobbet.se, 018-4707105.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gibon.se
Sista ansökningsdag 27 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. Vi är idag 140 medarbetare och omsätter 300 miljoner kronor per år, men vi har en tydlig tillväxtstrategi. Vår målsättning är att nå en omsättning om minst 1,5 miljarder kronor om fem år.