Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Vi på Kumquat söker nu en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Uppsala. Är du service-minded, driven, målmedveten och brinner för att ge småföretagare rådgivning? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder och med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisning och deklaration samt rådgivning. Våra kunder finns inom många olika branscher och är både små och medelstora företag.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som redovisningsekonom. Har du arbetat som redovisningskonsult eller revisorsassistent ser vi det som mycket meriterande. Vi ser även att du har minst gymnasiekompetens med inriktning på ekonomi. Din svenska är mycket god i tal och skrift och du är en van användare av datorer och redovisningssystem.

Som redovisningskonsult har du kontakt med ett flertal kunder och därför är det viktigt att du som person är strukturerad, driven och har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har en hög social kompetens och håller en god servicenivå mot våra kunder och samarbetspartners. Vidare är du målmedveten och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med eget ansvar. För att passa i rollen känner du igen dig i våra ledstjärnor kvalitet och effektivitet och du anpassar ditt arbete utefter kundens behov och situation.

Vad vi kan erbjuda
Som medarbetare på Kumquat har du stor möjlighet att utvecklas i din arbetsroll. Vi uppmuntrar till lärande och ser till att det finns stöd till fortbildning. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete där du varierar mellan att vara ute hos kund och att sitta i våra vackra lokaler på Drottninggatan i Uppsala. Arbetsmiljön präglas av ett prestigelöst och öppet klimat där det finns gott om kompetens under ett och samma tak!

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 6 oktober 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin, 018-4707105.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kumquat Redovisningskonsult är en personlig affärsbyrå i Uppsala som erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till små och medelstora företag. Vi är medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige.