Projektledare bygg

Projektledare bygg

Under de senaste åren har vi på Uppsala Fastighetstjänst utökat vår verksamhet och vuxit rejält. Vår satsning på byggsidan har varit framgångsrik och nu letar vi efter dig som vill bredda dig inom bygg och som vill ha ett roligt jobb med många olika typer av projekt att jobba med. Är du dessutom en stjärna på kundrelationer och intresserad av att ta ytterligare ett steg i karriären kan tjänsten utvecklas till ett avdelningsansvar på sikt.

Du som söker tjänsten kommer in i en spännande tid och får vara med och utveckla och påverka avdelningens fortsatta framväxt. Självklart strävar vi efter stora projekt men vi har samtidigt lång erfarenhet och kunskap även av de mindre projekten och kunderna. Vi hoppas att du tycker variationen gör arbetet omväxlande och roligt. Du kan förvänta dig att både rollen och verksamheten kommer att utvecklas, men i vilken takt och åt vilket håll är det ditt eget driv och engagemang som styr.

Det är du som driver, leder och ansvarar för dina projekt även om du förstås har ett nära samarbete med dina två kollegor på avdelningen som båda har lång erfarenhet från branschen. Du upprättar tidplan, kalkyl och ansvarar för inköp samt leder projekten hela vägen i mål. Till din hjälp har du bra systemstöd och konsultstöd gällande kalkyl för större projekt över 500 000kr.

Våra kunder finns i Uppland och är både privatpersoner, företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar.

Vem är du?

Du har genom arbetslivserfarenhet mycket goda byggtekniska kunskaper. Du är van att driva projekt, även om de har varit i mindre skala. Du är van att räkna på jobb och göra egna kalkyler. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har B-körkort. Har du tidigare erfarenhet från en ledande befattning ser vi det som ett plus.

Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte utåt mot kunden, en av dina viktigaste egenskaper är därför att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Du är lösningsorienterad, affärsmässig och har en förmåga att skapa goda relationer. För att lyckas i rollen tror vi dessutom att du är strukturerad och duktig på att följa upp ditt arbete.

Vi erbjuder dig

Trots att vi har vuxit mycket har vi lyckats behålla en familjär känsla i företaget. Hos oss är det nära till beslut och som medarbetare har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling.

Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i Uppsala.

I denna rekrytering samarbetar vi med jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Anna Nord på 0739-81 64 14.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Krav
  • Arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Mycket goda byggtekniska kunskaper
  • Vana av projektledning
  • Erfarenhet från att räkna på jobb och göra egna kalkyler
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet från en ledande befattning
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård, mark & entreprenad och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett flerfacetterat företag. Uppsala Fastighetstjänsts motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa.