Projektledare brandlarm

Projektledare brandlarm

Idag är vi totalt åtta personer; projektledare, CAD-ritare, ekonom och tekniker. Nu söker vi dig som vill bli en av våra två projektledare. Merparten av våra uppdrag är i nyproduktion inom Mälardalsområdet, allt från mindre uppdrag på ett par dagar, till dem som är mer omfattande. Uppdragen känns angelägna och spännande då det kan röra sig om anläggningar med mycket hög profil. Vi är ett glatt gäng som sitter i trevliga lokaler i ett lugnt område i Uppsala och vi jobbar i ett litet team för att tillsammans uppnå våra mål. Det är lätt att påverka på arbetsplatsen och det är kort väg mellan beslut och handling.

Arbetsuppgifter
Som projektledare brandlarm är du med från början. Det är du som kalkylerar uppdraget, både material och tidplan. Du tar fram offert enligt företagets mallar och följer upp den med kunden. Du beställer material, detaljgranskar ritningar och samarbetar nära med vår CAD-ritare. Du tar också fram arbetsordrar till våra tekniker som installerar och driftsätter mjukvaran ute hos kunden. Som projektledare behöver du ibland närvara vid driftsättning.

Självklart ansvarar du för att tidplan och budget för respektive uppdrag hålls. Du följer Prohedas checklistor och mallar samt dokumenterar ditt arbete. Ditt största fokus är alltid att ha en god och välfungerande kontakt med våra kunder och på ett smidigt och serviceinriktat sätt lösa problem och leverera resultat.

Din kompetens och bakgrund
Vi söker dig som har teleteknisk erfarenhet och erfarenhet av svagström. Kanske är du redan idag projektledare eller arbetar som ledande montör. Har du också erfarenhet av att arbeta inom byggentreprenad ser vi det som meriterande.

Vi söker dig med stort kundfokus, en serviceinriktad inställning, som på ett professionellt sätt tar övergripande ansvar för dina uppdrag.

Installationer genomförs ibland i säkerhetsklassade anläggningar, det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll via Säpo samt utdrag ur belastningsregistret kan komma att göras. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Annat viktigt att veta
Merparten av våra medarbetare utgår från vårt kontor i Uppsala och arbetstiden är normalt 08:00-16:30. Förmånsbil kan erbjudas i tjänsten.

Eventuella frågor besvaras av VD Johan Edström, 070-609 78 32.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 13 juli 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proheda är en anläggarfirma brandlarm, certifierad av SBSC (Svensk
Brand- och Säkerhetscertifiering AB) och återförsäljare för Eltek by Honeywell. Idag bygger vår verksamhet på projektering, försäljning, driftsättning och service av Automatiska Brand- och Utrymningslarm. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och produktleverantörer. Hos oss är alltid kunden i fokus och en nöjd kund vårt främsta mål.