Nattreceptionist 80%

Nattreceptionist 80%

Arenahotellet söker en ny nattreceptionist på 80% som kommer ansvara för driften i receptionen och utföra en del administrativa uppgifter. Är du vår nya nattuggla i receptionen?

Du är en person som gillar god service med en personlig touch, därför söker vi dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning.

Du älskar mötet med gästen och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet. Du behöver även känna dig trygg i ensamarbete då du kommer att vara själv vaken under nattens timmar på hotellet. Din roll är otroligt viktigt då du är vårt ansikte utåt och påverkar gästens intryck och vistelse. Som Receptionist hos oss är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och omgivningens händelser, detta bidrar till service utöver det vanliga.

Du ska:
  • Ansvara för driften i reception under ditt pass
  • Utföra en del administrativa uppgifter
  • Ta emot bokningar via telefon och mail
  • In - och utcheckning
  • Merförsäljning och kassahantering
  • Säkerställa att avdelningen når uppsatta mål varje dag
  • Stötta andra avdelningar vid behov
  • Hålla lobbyn och restaurangen ren och snygg under ditt pass
Schema: Jobba 7 nätter och vara ledig 7 nätter.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 1a december.

Välkommen med din ansökan!

Med vänlig hälsning, Jenny Norstedt, Hotellchef jenny.norstedt@arenahotellet.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!