Lagerarbetare

Lagerarbetare

Nu söker Marine Jet Power en medarbetare till lagret i Uppsala. Välkommen till ett växande företag och ett arbete med stor variation och hög trivsel!

Om tjänsten
Som lagerarbetare på Marine Jet Power ansvarar du och dina två kollegor för inkommande och avgående leveranser. Du säkerställer att material som kommer in till lagret är i enlighet med följesedel och inköp och plockar material till kompletta montagekit. En viktig del av ditt arbete blir att säkerställa att korrekt dokumentation medföljer godset hela vägen som t.ex. certifikat. I tjänsten ingår även att boka transporter.

På lagret placeras varorna på rätt plats, för hand eller med hjälp av truck. Det är viktigt att informationen i ERP-systemet Monitor, såsom saldon och lagerplatser, alltid är uppdaterad och aktuell. Tillsammans med dina kollegor på lagret har ni det övergripande ansvaret för att hålla ordning och reda i lagerlokalen.

Arbetet är självständigt och innebär mycket eget ansvar. Trots hjälpmedel som lyftanordning och truck kan tunga lyft förekomma.

Om dig
Du har minst ett års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har tidigare arbetat i ERP-system. Har du erfarenhet av just Monitor ser vi det som meriterande. Även truckkort (TLP10) är meriterande.

Som person har du en stark servicekänsla och ett gott ordningssinne. Du är noggrann och ansvarstagande och trivs med ett varierat arbete i ett högt tempo. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning.

Arbetstid: 07.00 - 15.45.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på Jobbet.se, tel: 018-4707103

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 mars.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 112 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren.