Kundvårdande assistent fastighetsförvaltning

Kundvårdande assistent fastighetsförvaltning

Miab Förvaltning AB söker vikarie under föräldraledighet till tjänst som assistent inom vår fastighetsförvaltning. Vi äger och förvaltar i första hand äldre kulturfastigheter i Uppsala och Knivsta. Vi är sju anställda med kontor i centrala Uppsala.

Du har en kundvårdande roll med affärsmässig dialog och är den som fångar nya hyresgäster. I arbetsuppgifterna ingår bl a visningar, kontakter med hyresgäster i samband med lokaluthyrning samt återkommande hyresgästsmöten med befintliga hyresgäster. Du kommer även vara kontaktperson gentemot fastighetsskötare, entreprenörer och myndigheter. Även en del teknisk förvaltning gällande nycklar och lås ingår.

Du som söker ska ha utbildning på minst gymnasienivå och vi tror att du antingen har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning eller liknande alternativt att du har arbetat med kundvård mot företag. En bra bakgrund kan även vara examen från YH-utbildning inom fastighetsförvaltning.

Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift och ha god datorvana. Körkort är ett krav.

I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ser därför gärna att du har en positiv och prestigelös grundinställning med förmåga att skapa bra relationer med våra kunder och leverantörer. Du är praktisk, är en problemlösare och van vid att arbeta självständigt. För att trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och flexibel.

Tjänsten avser ett vikariat under föräldraledighet med tillträde 1 juni. Anställningen avser heltid under ett år, eventuellt möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 april 2019.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Gulliksson på Miab Förvaltning , 018-656786 eller stina@miabforvaltning.se.

Ansökan görs via "Sök detta jobb-knappen."

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 7 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Miab Förvaltning är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i och kring Uppsala och Knivsta. Vårt fokus ligger på centralt belägna klassiska byggnader med historia och värden som skapar karaktär och atmosfär. Nyckeln är att bevara och samtidigt modernisera utifrån dagens företagares behov. På så sätt uppfyller vi vår målsättning om långsiktigt renommé och hög kundnöjdhet.