Kundmottagare

Kundmottagare

Vi på Bildemo söker dig som vill ge förstklassig service till våra kunder i rollen som Kundmottagare. Är du en serviceinriktad person med goda datorkunskaper och ett stort bilintresse? Vi erbjuder en arbetsplats med en god gemenskap, hög arbetsmoral och många skratt!

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare hos oss är du företagets ansikte utåt och möter våra kunder i både butiken och via telefon. Du är rådgivande och ger förslag på vilka delar som kunderna behöver samt letar upp delar och priser genom olika branschprogram. De kunder som kommer in till bildemonteringen hjälper du genom att exempelvis plocka ihop förbeställda order och ta betalt.

Vem söker vi?
För att kunna ge våra kunder bästa möjliga hjälp ser vi att du har en god kännedom om bilar. Du behöver även ha goda datorkunskaper för att kunna sätta dig in i våra branschprogram och för att kunna söka upp bildelar till olika modeller. Har du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll är det ett plus men dock inget krav. Din talade svenska är god. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som person är du social och serviceinriktad. Du har lätt för att skapa relationer och inser vikten av ett gott bemötande. Stundtals är tempot högt vilket ställer krav på att du har förmågan att strukturera och prioritera. Vidare ser vi att du har ett prestigelös förhållningssätt, på Bildemo hjälps vi åt och får du en stund över hjälper du dina kollegor med att exempelvis paketera varor som ska skickas till kund via postorder.

Övrig information
Tjänsten är placerad på Möllersvärdsgatan 8 i Uppsala.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, tel: 018-4707103.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bildemo.com
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Bildemontering AB (556595-4533) är ett expansivt bilåtervinning och däckföretag i Uppsala. Genom våra två varumärken Bildemo Däck & Servicecenter (däck) och MärkesDemo Uppsala (bilåtervinning) förser vi våra kunder med 60 000 däck, 25 000 fälgar och 60 000 begagnade originalbildelar per år. Vi är 60 anställda i Uppsala och är ett ISO miljö och kvalitétsäkrat företag som är starkt engagerad inom den lokala idrotten i Uppsala. Sedan 2017 ingår vi i Nordens största bilåtervinningsföretag Atracco Group AB (556798-0932)