Vi söker nu en kock som är en god matlagare med bred kunskap!

Arbetsuppgifter:

Att vara en del i vårt team av kockar med uppgiften att laga högklassig mat till våra gäster. Vi har en verksamhet med flertalet restauranger, cafeér och en bred catering-eventverksamhet. Vi lagar allt från enklare måltider, lunch och mingelmat plus härliga middagar till stora och små sällskap. Allt med bästa råvaror och höga smaker.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i kök. Vi ser också att du har utbildning inom kök och restaurang. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då vi ofta jobbar på plats hos kund. Du har en god förmåga att arbeta i en stor grupp med många olika personligheter. Som person är du en lagspelare, passionerad i din yrkesroll och på hugget!

Övrig information

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Obekväma arbetstider förekommer.

Vi kan komma att anställa innan rekryteringsperiodens utgång, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2021.

För eventuella frågor om tjänsten kan du kontakta Produktionschef Tobias Isaksson på 018-130 193, tobias@cajsas-kok.se. Alternativt VD Cajsa Johansson 018-130 190.

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • B-Körkort
  • Utbildning inom kök och restaurang
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cajsa´s Kök är ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Företaget driver fem lunchrestauranger i Uppsala och levererar färdigmat till ett 15-tal livsmedelsbutiker i Uppsala. Cajsa's Kök driver konferensverksamhet och levererar fest- och eventcatering i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Vår affärsidé: Cajsa´s Kök är ett matföretag som levererar vällagad mat och inspirerande matupplevelser till företag, privatpersoner och livsmedelsbutiker.

Vår mission: Med maten som medel berikar vi människors vardag, möten och fester. Vi bidrar med energi, välmående och glädje!