Jourtekniker

Jourtekniker

Vi behöver utöka personalen på vår fastighetsjour och söker nu fler jourtekniker boende i Uppsala eller dess närhet!

Om tjänsten
Vi servar våra avtalskunder med jour vilka idag är 2 fastighetsbolag med bostadsrätter vilket innefattar ca 2300 lägenheter. Arbetet innebär att du får åka ut på varierande jouruppdrag som inkommer till larmcentralen från de boende kvälls- och nattetid. Uppdragen kan vara vattenläckor, stopp i avlopp, säkringar som gått samt mycket annat som inte kan förutses.

Din profil
För att klara av dessa arbetsuppgifter ser vi att du har erfarenhet av fastighetsservice, har du jobbat i en liknande roll ser vi det som meriterande. Som person är du flexibel, självgående och klarar av att ta egna initiativ. Då du möter mycket kunder ser vi även att du är utåtriktad och har ett bra kundbemötande. Du har goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

Har du dessa erfarenheter och egenskaper ser vi fram emot din ansökan till denna tjänst.

Övrig information
Arbetet innebär jour ca var femte vecka och arbetstiderna är då 16:00-7:00 på vardagar samt hela dygnet helger och röda dagar. Arbetspasset påbörjas kl 16:00 fredag kväll och varar till fredag 7:00 nästkommande vecka.

Tjänsten är en visstidsanställning med sex månaders provanställning, tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vid eventuella frågor kan du kontakta Ewa Thalén på 018-843 90 91.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighets & Saneringstjänst, FSAB bildades i juni 1999 med ambition att bli ett fullserviceföretag inom fastighets och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, vvs, industriservice och fastighetsjour. Våra kunder finns inom i stort sett alla branscher exempelvis industrier, byggbolag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privata personer. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008. Idag är vi ca 50 anställda och vårt kontor finns i Uppsala.