Installatör av laddboxar

Installatör av laddboxar

Vi behöver förstärkning och söker nu ytterligare en Installatör av laddboxar till City Car Charge. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig!

Vi riktar oss mot både privatpersoner som företag och installerar laddboxar snabbt och effektivt i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vi har i en snabb takt växt och etablerat en stor kundbas inom segmentet och har en stabil orderingång med bokade jobb och siktar mot att ta en betydande del av marknaden i lokalområdet under de närmaste åren. Vi jobbar med två stora märken på laddboxar för laddning hemma, Easee och Zaptec.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara installation av laddboxar ute hos våra kunder. Arbetet innebär självständigt arbete med krav på stort eget ansvar. City Car Charge besitter hög kompetens och mycket lång erfarenhet samt lägger stor vikt vid goda och långvariga relationer med samarbetspartners och leverantörer.

Om dig

Du har utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning. Vi ser att du har fullgjort din lärlingstid och med det har du ett par års erfarenhet av elinstallationer. B-körkort och mycket god svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har jobbat med installation av laddboxar tidigare men inget krav.

Eftersom vi jobbar med ny teknik är det därför viktigt att du är tekniskt kunnig och intresserad. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull, engagerad och pålitlig. Du behöver även vara noggrann och kunna ta egna initiativ för att lösa problem. Att våra kunder är nöjda med vårt arbete är av yttersta vikt för oss och därför ser vi också att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten.

Övrigt

Tjänsten omfattar heltid.

Du kommer att jobba i Uppsala omnejd och utgår från vårt kontor i Librobäck alternativt hemifrån.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Magnus Hartwig, VD City Car Charge på telefon: 070-324 27 43 eller e-post: magnus@citycarcharge.se

Vi ser fram emot att få välkomna vår nya kollega!

Krav
  • Utbildning som elektriker på gymnasienivå eller annan motsvarande utbildning
  • ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid
  • Ett par års erfarenhet av elinstallationer
  • B-körkort
  • Mycket god svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Jobbat med installation av laddboxar tidigare
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Uppsala, Stockholm och Mälardalen installerar City Car Charge din laddbox för laddning hemma – tryggt, säkert och professionellt. Företaget startades av Magnus Hartwig som sedan 1996 drivit City El & Tele i Uppsala. City Car Charge fokuserar dock helt på installation av laddboxar av hög kvalitet. Magnus har sedan tidigare har 35 års erfarenhet i ryggen inom elbranschen. Därmed kan du som kund känna dig helt trygg med att du får en professionellt installerad kvalitetsprodukt när du väljer en laddbox till din elbil från City Car Charge.