Grävmaskinist Uppsala

Grävmaskinist Uppsala

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nu en grävmaskinist som kommer att utgå från Uppsala.

Beskrivning av arbetsuppgifter

I huvudsak rivning av byggnader och sortering av byggavfall med grävmaskin. Kan även förekomma markarbeten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Du behöver vara stresstålig ansvarsfull och kunna ta egna initiativ.

Att jobba på Relita ger dig möjligheten till ett omväxlande arbete. Arbetsuppgifterna är av stor variation och ger möjligheter till att få pröva på olika delar av verksamheten.

Du som person
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav och villkor i olika arbetsmiljöer. Vi ser därför gärna att du är en flexibel person med initiativförmåga. Du blir företagets ansikte utåt i mötet med olika kunder och det är därför viktigt för oss att du är serviceinriktad i alla lägen. Du gillar att jobba i grupp och mot gemensamma mål.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i ett högt tempo med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med ambitiösa medarbetare.
För mer information, besök vår hemsida www.relita.se

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt eller senast den 7 oktober.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till vår kontaktperson!

Kontakta
Daniel Lindberg
Tel:0708 - 78 01 60
Epost: daniel.lindberg@relita.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://relita.com
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.