Elkonstruktör till Söderfors, Erasteel

Elkonstruktör till Söderfors, Erasteel

Är det dig vi söker? Vi letar just nu efter dig med ett stort intresse för teknik och som vill komma till vårt företag och bidra med din kompetens för att stärka och utveckla vår konstruktionsenhet.

Om arbetet
Som elkonstruktör kommer dina dagliga arbetsuppgifter att innebära arbete med tekniska lösningar och eldokumentation så som kretsscheman och apparatlistor. Du kommer även att arbeta med olika typer av projekt, från förstudie till att driftsätta.

Arbetet är målfokuserat och tidsbestämt vilket ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat. Du kommer att arbeta nära våra olika driftsenheter och vi tror därför att det är viktigt att du är kommunikativ och att du har förmåga att bygga relationer, såväl internt som externt.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande kunskaper från arbetslivet.

Det är meriterande om du har industrierfarenhet, kunskap av AutoCAD och PLC-programmering men du kan också komma direkt från din utbildning.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i ett globalt företag. Med utgångspunkt från våra grundläggande värderingar vill vi premiera teamwork, uppmärksamma varje medarbetare och uppmuntra våra medarbetare delar med sig av sin kunskap till varandra.

Låter det intressant-kontakta gärna oss så kan vi berätta mer om jobbet och om vårt företag.

Kontaktperson: Benjamin Erlandsson, Manager Engineering/ Construction.

Tel: 029354300 (tillgänglig på telefon fr.o.m 2019-01-07)
Mail: benjamin.erlandsson@eramet-erasteel.com
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erasteel Kloster AB är den svenska delen av Erametkoncernen som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Vi är ca 400 medarbetare i Långshyttan, Vikmanshyttan och Söderfors och omsätter ca 1,1 miljard kronor. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.