Redovisningsassistent

Redovisningsassistent

Brinner du för redovisning och administration samt vill utvecklas och utveckla tillsammans med oss på AlphaCE? Nu söker vi en redovisningsassistent till vårt huvudkontor i Uppsala!

Om tjänsten
AlphaCE är moderbolaget i en koncern som inbegriper bl a KunskapsCompaniet Ankaret och KunskapsCompaniet Gymnasium. Vi står inför en spännande tid då vi bygger koncernövergripande processer och rutiner och dessutom har en digitaliseringsresa framför oss. Som redovisningsassistent kommer du få en viktig roll i vårt utvecklingsarbete. Du kommer arbeta brett med ekonomi och administration där löpande redovisning blir ditt stora fokus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
  • Avtalshantering
  • Posthantering

Om dig

Du är gymnasieekonom eller har inhämtat motsvarande kunskaper från arbetslivet. Vi ser att du har några års erfarenhet av en liknande roll och känner dig mycket bekväm med att hantera den löpande redovisningen. Har du erfarenhet av koncernredovisning, Visma.net och/eller Ascendo är det ett plus men dock inget krav. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift och du är en van användare av Officepaketet. Körkort för personbil är ett krav.

Vi söker dig med stor egen drivkraft som tycker förändring och utvecklingsarbete är spännande! Du trivs när du får arbeta med varierande arbetsuppgifter med frihet under ansvar. Självklart är du ordningsam och strukturerad och tycker precis som vi att det är roligt att få arbeta i en organisation som bidrar positivt till samhället.

Annat bra att veta
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta i trevliga lokaler på Bergsbrunnagatan i Uppsala, nära Uppsala Resecentrum.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Sandra Sjöberg 018-4707103

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 3 november 2019. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AlphaCE är ett utbildnings- och coachningsföretag med ett stort samhällsengagemang. Visionen att alla har en plats på arbetsmarknaden genomsyrar hela koncernens arbete. Genom bland annat arbetsmarknadsutbildningar, Komvux, SFI, gymnasieskola, yrkeshögskola och coachning så bidrar koncernens alla affärsområden till att de människor som står allra längst från arbetsmarknaden blir bättre rustade att lyckas. AlphaCE har verksamhet på 25 kontor i Sverige med drygt 150 medarbetare. Huvudkontoret är placerat i Uppsala. AlphaCE grundades 2012 och tilldelades DI Gasell 2017.