Butikssäljare med ansvar för arbetskläder och personligt skydd

Butikssäljare med ansvar för arbetskläder och personligt skydd

Nu söker vi dig som vill arbeta i en specialistroll med ansvar för vårt största affärsområde arbetskläder och personligt skydd. Har du erfarenhet av kundkontakt och mycket driv och initiativförmåga kan du vara rätt person! Vi erbjuder dig en utvecklande roll där du blir en en viktig representant för Maskin & Verktyg och vårt varumärke.

Om oss och arbetet

Vi säljer verktyg, material, förbrukningsprodukter, kläder, skyddsutrustning och mycket mer. Över 20.000 artiklar finns i vårt lager, dessutom erbjuder vi beställningsvaror från våra noga utvalda leverantörer.

Arbetskläder och personligt skydd är idag vårt största affärsområde men vi vill satsa ytterligare. Därför innebär denna roll ett proaktivt kundbemötande och ett nära samarbete med övriga säljfunktioner och inköpsavdelningen. Som kund förväntar man sig att bli sedd och uppmärksammad när man kommer in i vår butik och att man möter en butikssäljare som är lyhörd för vad man behöver och ger rådgivning därefter. Att investera i den här typen av produkt är ofta ett större beslut än att köpa ett nytt verktyg och du behöver därför hjälpa kunden och se till att det finns tid för ett kvalitativt möte.

I arbetsuppgifterna ingår också sedvanligt arbete i en proffsbutik som tex varupåfyllning och skyltning. Hos oss jobbar vi som ett lag, där alla arbetsuppgifter är värdefulla och vi är lika hjälpsamma mot kollegor som vi är mot våra kunder. Självklart hjälper vi till med arbetsuppgifter som ligger utanför vår arbetsbeskrivning när det behövs.

Din bakgrund

Det viktigaste för oss är inte vad du gjort tidigare utan vem du är som person. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du brinner för mötet med kunden och har erfarenhet av ett serviceinriktat arbete där problemlösning har ingått. Erfarenhet av försäljning är meriterande.

För att kunna kommunicera med våra kunder behöver du ha god svenska, i tal och skrift.

Du är en initiativtagande person med eget driv, du ser vad som behöver göras och gör det! Du delar gärna med dig av kunskap och agerar som rådgivare för våra kunder. Din inställning är professionell och engagerad. Med tydligt kundfokus, hög servicegrad och god samarbetsförmåga blir du en uppskattad säljare och kollega. Du är självgående och trivs att arbeta i högt tempo på ett strukturerat och målinriktat sätt.

Vad du möter hos oss

Hos oss möter du en utmanande och omväxlande roll i ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och en positiv utveckling. Vi är trots vår storlek ett familjärt och hjälpsamt företag som drivs av glädje, flexibilitet och en ambition om att lösa problem. Vi är också stolta över våra lokaler i Uppsala på Bolandsgatan 12.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är tillsvidare på heltid med sex månaders provanställning.

Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lina Haglund på 070-777 2373.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Några års arbetslivserfarenhet från ett serviceinriktat arbete där problemlösning har ingått
  • God svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av försäljning
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med stor produktkunskap förse våra kunder med maskiner, verktyg, yrkeskläder, skyddsutrustning och övriga förnödenheter. Våra verksamhetsområden är Uppland, Gästrikland och Västmanland. Kunderna utgörs framförallt av stora och små företag inom bygg, industri, service och offentlig förvaltning. Vi är 51 medarbetare och omsätter ca 160 miljoner.