Arbetsledare/Administratör

Arbetsledare/Administratör

Nu söker vi dig som vill arbeta i en administrativ och samordnande roll och fylla en viktig funktion för vår fortsatta tillväxtsresa! Vi erbjuder dig möjligheten att få påverka ditt arbete och att få vara delaktig, tillsammans med ett team som ser fram emot att få välkomna sin nya kollega. Genom de år som City El & Tele har verkat i Uppsala har vi skapat goda långsiktiga kundrelationer och utvecklat starka band med våra samarbetspartners. Idag är vi 9 medarbetare som erbjuder våra kunder tjänster inom elinstallationer, data/tele/larm och smarta hem - bli en del av oss!

Om rollen

I din roll som arbetsledare/administratör avlastar och assisterar du VD med varierande administrativa uppgifter och leder och fördelar arbetet för ett engagerat team av elinstallatörer. Du kommunicerar löpande med våra kunder och leverantörer samt svarar på inkommande mejl och samtal, ansvarar över avslut eller förlängning av avtal, hanterar viss fakturering, kallar till möten, skriver protokoll och andra typer av dokument såväl som säkerställer att kontorsmaterial och förbrukningsartiklar finns, mm. Rollen kan komma att formas efter vem du är och vilka erfarenheter du har med dig.

Din profil

Du som söker har som minst en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el alternativt ekonomi/administration. Har du tidigare erfarenhet från elbranschen är det starkt meriterande, det är även meriterande om du har erfarenhet av en arbetsledande eller administrativ roll. Du har goda datorkunskaper och är obehindrad i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder och leverantörer. Du som söker tjänsten har god förmåga att samarbeta och kommunicera och är professionell i ditt bemötande. Du tycker om att på egen hand administrera och organisera uppgifter och kan hantera flera olika frågor samtidigt. Som person är du driven, ansvarsfull och självständig.

Övrigt

Tjänsten omfattar 50-100%.

Du är placerad på vårt kontor i Librobäck. Inom ett år flyttar vi till nya större lokaler.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Magnus Hartwig, VD City El & Tele på telefon: 070-573 37 80 eller e-post: mange@cityeltele.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Krav
  • Gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el alternativt ekonomi/administration
  • Goda datorkunskaper
  • Obehindrad i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet från elbranschen
  • Erfarenhet av en arbetsledande/administrativ roll
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Elektriker, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

City El & Tele är en elfirma med sitt säte i Uppsala. Vi utför allt från mindre uppdrag till att ta helhetsansvar för omfattande projekt. Vi riktar oss mot både privata som företagskunder i Uppsala med omnejd. Som hantverkare och elektriker arbetar vi framförallt med installationer och service av elektriska anläggningar. Det finns olika typer av elektriker som specialiserar sig på olika områden.