Systemutvecklare .net som är i början av karriären

Systemutvecklare .net som är i början av karriären

Arbetsuppgifter

Är du en nyfiken Systemutvecklare inom .NET och har jobbat ett eller ett par år fullstack är det dig vi söker till vår branschledande kund i Uppsala! Du kommer som Systemutvecklare vara med i utvecklingen av mobilapplikationer i ett växande team med 6 andra systemutvecklare. Det kommer framförallt vara interna kunder inom företaget som du jobbar mot. Du kommer arbeta i Microsoft miljö inom .NET C# med ett arbetssätt som går mot det agila. Som Systemutvecklare kommer Devops jobb, buggfixar, demos, Kanban samt att utvärdera och förbättra vara en stor det av arbetat, och ni i utvecklingsteamet kommer även turas om att agera support.

Kvalifikationer
  • Du är utbildad utvecklare/programmerare
  • Du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling i .NET C#
  • Du har erfarenhet av att arbeta både frontend och backend
  • Du har flytande kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska
  • Det är meriterande om du har andra språkfärdigheter
  • Har du erfarenhet av att arbeta agilt anses det meriterande
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Systemutvecklare krävs det att du är nyfiken och trivs med ansvar. Vidare är du lösningsorienterad och ser möjligheter när du stöter på problem. Du har en ödmjuk framtoning och tar gärna hjälp av dina kollegor så väl som att du delar med dig av din kunskap. Du är även självgående och drivande i ditt arbete men trivs även med att arbeta i team.

Vad vår kund kan erbjuda

Som anställd hos vår kund kommer du tillhöra Uppsala-kontoret där 15 personer arbetar på IT och du kommer ingå i ett växande team som nu består av 6 personer. Du kommer som Systemutvecklare att arbeta in-house, kontorstider med stor flexibilitet och omfattas av kollektivavtal, du har 30 dagar semester och erbjuds friskvårdsbidrag. Utöver detta anordnar företaget Hackathons månadsvis samt Brown Bags och fredagsfrukostar. Företaget är svenskt och eftersom de arbetar med egenutvecklade produkter finns goda möjligheter till utveckling och möjlighet att påverka för dig med intresse och driv!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start 2020-01-01 eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Utvecklare, Systemutvecklare, Fullstack, systemutveckling, .Net-utvecklare, C#-utvecklare, Webbutveckling, Mobilutveckling, Apputveckling, Microsoft, MS, DevOps, Visual Studio, Flutter, Dart, RabbitMQ, IT-arkitekt, Azure, IT-säkerhet, ISO
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Telefon 08-525 240 24
Email Mejla Malin Johansson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett av Nordens ledande företag i sin bransch med 400 anställda och kontor på ett flertal platser i Europa. Bolaget är svenskt och jobbar med egenutvecklade produkter.
Arbetsplatsen är belagd i Uppsala.