Sirius Fotboll söker två Säljare, varav en med nyckelkundsansvar

Sirius Fotboll söker två Säljare, varav en med nyckelkundsansvar

Vi söker nu två personer som ska förstärka vår säljavdelning:

Rollen som Säljare med nyckelkundsansvar

Är du en driven säljare, gärna med idrottsintresse och sugen på att få en nyckelroll i en allsvensk förening med en spännande resa framför sig? Då kan tjänsten som Säljare med nyckelkundsansvar hos Sirius Fotboll vara tjänsten för dig!

I din roll som Säljare med nyckelkundsansvar arbetar du både med nykundsbearbetning och med att utveckla våra befintliga kunder för att finna nya sponsorsamarbeten. Mötesbokning, offertskrivning, CRM-administration och att komma till avslut är självklara delar i din vardag. Du får också delta i frukostträffar, matchevent och andra nätverksaktiviteter som kan ske utanför ordinarie arbetstid.

Vi tror att du har jobbat några år som säljare och är van vid och trivs med att arbeta med strategiska kunder och större konton. Eller så har du arbetat i en liknande relevant roll med många utåtriktade kontakter, kanske inom Uppsala näringsliv. Att skapa och vårda relationer ligger naturligt för dig och du kan agera självständigt i möten med personer på alla nivåer.

Rollen som Säljare

Är du en social, nyfiken och orädd person som vill lära dig säljaryrket och förstår att det är enträget arbete som ger resultat? Är du sugen på att få en viktig roll i en allsvensk förening med en spännande resa framför sig? Då kan tjänsten som Säljare hos Sirius Fotboll vara något för dig!

I din roll som Säljare är telefonen ditt främsta arbetsverktyg i början, då du till stor del arbetar med nykundsbearbetning av företag i Uppsala med omnejd. Du säljer våra sponsringsprodukter, t ex skyltar, andra marknadsplatser, säsongskortpaket eller andra typer av biljettpaket. När du blivit varm i kläderna får du själv åka ut och ta möten med kunder och utveckla samarbetet. För att kunna arbeta strukturerat administrerar du alla kontakter och aktiviteter i vårt CRM-verktyg.
Vi tror att du har jobbat framgångsrikt på t ex ett telefonförsäljningsföretag och nu vill ta nästa steg i din karriär, eller på annat sätt kommit fram till att du har lätt för att sälja in budskap och påverka dina kunder.

Du som person
Som person letar vi efter dig som är trygg i dig själv, driven, målmedveten och affärsfokuserad. Du är social och trivs med en hög aktivitetsnivå och att skapa och vårda relationer ligger naturligt för dig. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt. Erfarenhet av förhandling är meriterande. Har du ett eget nätverk i Uppsala-regionen är det bra, och är det så att du råkar gilla fotboll är det förstås också ett plus! För båda rollerna krävs att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi är ett team som arbetar nära varandra och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en positiv person med god samarbetsförmåga. Vidare är du en strukturerad person som tycker om att skapa ordning och förstår vikten av att hålla en hög kvalitet i allt du gör. Du har hög arbetskapacitet och uthållighet, men även förmåga att finna balans. Då rollen ger stora möjligheter till att påverka så ser vi gärna att du är en person som drivs av just det!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en viktig roll i en klubb med ett av Uppsalas mest kända varumärken, där vi är den största eventleverantören. Vi genomgår en snabb, utmanande och spännande utveckling med god tillväxt och ekonomi. Vi ser också fram emot att snart ta plats på nya Studenternas. Vi är också stolta över det framgångsrika CSR-arbete vi bedriver. Arbetsplatsen blir på vårt sportkontor tillsammans med 13 andra kollegor. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där du är en del av ett team som värdesätter gemenskap, engagemang, god stämning och ett gott samarbete. Genom Sirius får du tillgång till ett nätverk av intressanta företag. Vi ser fram emot att du blir en av oss!

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-65 33 06. Välkommen med ditt cv och personligt brev via www.adecco.se så snart som möjligt, dock senast den 26 september. Ange gärna vilken av tjänsterna du söker.

"För att bli bäst måste vi hela tiden bli bättre". IK Sirius FK är sedan 2016 återigen en allsvensk fotbollsförening, etablerad 1907. Vår mission är att ständigt utvecklas som elitfotbollsförening och därmed också vidareutveckla fotbollen i Uppland i stort och att bygga en stabil förening med allsvenskan som arbetsplats. För att vi ska kunna etablera oss på denna nivå, ställs det höga krav på förnyelse och utveckling och vi behöver bli bättre på allt.

Med en bred ungdomsverksamhet, en etablerad fotbollsakademi, rikskända CSR-projekt för ungdomar, ett för Uppsala unikt varumärke, ett herrlag i Allsvenskan och en ny arena på plats 2020, finns det unika möjligheter att skapa något ännu bättre än det vi har idag, utan att tappa vår själ och historia och tradition. Lägg därtill Uppsalas geografiska placering i en region med stor tillväxtpotential såväl befolkningsmässigt som ekonomiskt, så framstår förutsättningarna att på sikt utveckla en stabil allsvensk förening som mycket gynnsamma.
Vårt långsiktiga mål är att vidareutveckla elitfotbollskulturen i Uppsala samtidigt som vi vill bygga en stabil förening med allsvenskan som arbetsplats.
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.