Husrestauratören Affinera Ab

Husrestauratören startades som ett byggföretag 1997 och vi är idag 10 anställda.

Vi snickare utför främst rot och restaurerings arbeten äldre byggnader, kyrkor mm där det ställs krav på kunskap och hantverksskicklighet, men vi gör även moderna byggarbeten och anpassningar. Vi utför arbeten i Uppsala med ca 8 mils radie.

Vi söker 1-2 snickare som har yrkesbevis/hantverksvana och som kan arbeta självständigt och i team.

Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder kollegor och samarbetspartners. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift

Som person är du självständig, noggrann och engagerad i ditt arbete med förmåga att bidra med din sak kompetens så att projektet kommer framåt.

Körkort för personbil är ett krav
Mer info
Kontaktperson Nicklas
Telefon 0704610498
Email Mejla Nicklas
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husrestauratoren.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss på Husrestauratören

Vi på
Husrestauratören är ett byggföretag som värnar om det traditionella och det moderna byggandet. Vi arbetar med restaurering och underhåll av byggnader och miljöer på ett hantverksmässigt sätt med traditionella metoder och material.

Vi utför arbeten i både offentliga miljöer och privatbostäder.

Genom helhetsåtaganden kan kunden erbjudas arbeten där vi tar ansvar för helheten. Därmed behöver kunden bara ha kontakt med ett företag. Vi sköter samordning och utföranden från start till färdigställande genom egna anställda och samarbetspartners.

Vårt kärnområde är hantverksmässigt utförda arbeten inom putsfasader, badrumsrenovering , finsnickeri, målning och restaureringar och ny byggnationer

Husrestauratören är medlemmar i FIBOR - en auktoriserande branschorganisation för konsult- och entreprenadföretag verksamma inom byggnadsvård, samt Svenska byggnadsvårdsföreningen - en förening för personer som är intresserade av/sysslar med byggnadsvård.