Glad och social personlig assistent

Glad och social personlig assistent

Vi söker just nu en person som är intresserad av att arbeta med en funktionshindrad man i Uppsala. Arbetet handlar om att skapa trygghet åt den funktionshindrade och att hjälpa till med det han vill göra. Du hjälper personen även med övriga praktiska saker samt personlig hygien.

Om Dig

För tjänsten krävs att Du är ansvarsfull, har god fysik och är trygg i Dig själv. Du är praktiskt lagd och kan se själv vad som behöver göras i ett hushåll. Du är lyhörd och har mycket tålamod. Det är även viktigt att Du är glad och social och att Du är bra på att stimulera, prata med, underhålla och aktivera en annan människa på ett inkännande sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, då samspelet med den funktionshindrade själv är A och O i detta arbete. Eftersom Du kommer att ingå i ett arbetslag runt den funktionshindrade, där alla bidrar till att han alltid har assistans, är det viktigt att Du är flexibel när det gäller arbetstiderna.

Ansök gärna så fort som möjligt, då vi även är intresserade av sommarvikarier. Anställningen börjar på deltid, eftersom förtroendet till den funktionshindrade måste byggas upp gradvis. Fungerar samarbetet bra, kan anställningsgraden successive utökas.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hrspersonligassistans.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HRS Personlig Assistans ger personlig assistans enligt ett individuellt upplägg. Ingen arbetsplats är den andre lik. Assistenter väljs ut efter den funktionshindrades behov, önskemål och livsstil.