Hemfrid söker utesäljare för hembesök hos våra kunder (extrajobb) - Uppsala

Hemfrid söker utesäljare för hembesök hos våra kunder (extrajobb) - Uppsala

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, barnpassning, flytt och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig.

Det här får du göra:

Ett viktigt startskott i vår relation till våra kunder är hembesöket, där du som utesäljare har ett stort ansvar. Du besöker kunder som själva valt att skicka in en intresseanmälan för Hemfrids städtjänster via vår hemsida. Vi besöker både villor, och mindre lägenheter från centrala Uppsala till angränsande kommuner - och alla är lika viktiga och alla har ett gemensamt behov av en mer friktionsfri vardag.
Under kundbesöket går du tillsammans med kunden igenom deras önskemål och gemensamt med kunden kommer fram till det upplägget som passar bäst - städning varje vecka eller varannan vecka, strykning, bädda om sängar osv. Du ansvarar för att stänga avtalet vilket oftast görs direkt på plats alternativt efter någon dags fundering via telefon. När avtal är signerat med kunden lämnas det över till Områdeschef som blir kontaktperson.
Tjänsten är på deltid med flexibel sysselsättningsgrad (mellan 20-50 % beroende på dina egna önskemål). Arbetstiden är främst eftermiddagar samt kvällar på vardagar samt dagtid på helger.


Vi söker dig som är:


Trygg, orädd, social och anpassningbar då du kommer träffa många olika kunder. Vi tror att du har ett öga för detaljer och kan identifiera kunders olika behov och anpassa Hemfrids erbjudande och service efter detta. Du kommer att trivas som säljare hos oss på Hemfrid om du som person är flexibel, duktig på att ta egna initiativ samt motiveras av att nå nya mål och resultat. Din yrkesbakgrund kan vara från all form av serviceyrke, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Att prata och förstå svenska samt engelska är ett krav liksom B-körkort samt möjlighet till egen bil (självfallet står vi för ersättningen!).


Hemfrid erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med varmkundsförsäljning
  • Ett självständigt arbete där du själv tar initiativ och arbetar under eget ansvar
  • En tjänst i ett marknadsledande företag i en ständigt växande bransch
  • Schyssta villkor - vi har kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag etc.
  • Fast + rörlig lön (individuell lönesättning)

Övrigt


Vi rekryterar löpande och tillsättning blir efter överenskommelse.
Arbetstiderna kan variera utifrån våra kunders behov, ungefärliga arbetstider 17 - 21 på vardagar, och dagtid på söndagar.


Ansökan


Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, rekryteringsansvarig: Jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (11 dagar kvar)