Hemfrid söker säljare för hembesök i Uppsala/Stockholm (deltid)

Hemfrid söker säljare för hembesök i Uppsala/Stockholm (deltid)

Det här får du göra:

Ett viktigt startskott i vår relation till våra kunder är hembesöket, där du som utesäljare har ett stort ansvar. Du besöker kunder som själva valt att skicka in en intresseanmälan för Hemfrids städtjänster via vår hemsida. Vi besöker både villor och mindre lägenheter i Uppsala samt Stockholm - alla är lika viktiga och alla har ett gemensamt behov av en mer friktionsfri vardag. Under kundbesöket går du tillsammans med kunden igenom deras önskemål och gemensamt med kunden kommer fram till det upplägget som passar bäst - städning varje vecka eller varannan vecka, strykning, bädda om sängar osv. Du ansvarar för att stänga avtalet vilket oftast görs direkt på plats alternativt efter någon dags fundering via telefon. När avtal är signerat med kunden lämnas det över till Områdeschef som blir kundens kontaktperson.

Tjänsten är på deltid ca 50 %. Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar och varierar mellan vardagar dag- och kvällstid beroende på våra kunders behov samt en helgdag varannan vecka. Du kan i viss mån påverka förläggningen av din arbetstid.

Vi söker dig som är:

Trygg, orädd, social och anpassningsbar då du kommer träffa många olika kunder. Vi tror att du har ett öga för detaljer och kan identifiera kunders olika behov och anpassa Hemfrids erbjudande och service efter detta. Du kommer att trivas som säljare hos oss på Hemfrid om du som person är flexibel, duktig på att ta egna initiativ samt motiveras av att nå nya mål och resultat. Din yrkesbakgrund kan vara från all form av serviceyrke, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att prata och förstå svenska samt engelska är ett krav liksom B-körkort samt möjlighet till egen bil (självfallet står vi för ersättningen!).

Hemfrid erbjuder
  • Möjlighet att få jobba med varmkundsförsäljning
  • Ett självständigt arbete där du själv tar initiativ och arbetar under eget ansvar
  • En tjänst i ett marknadsledande företag i en ständigt växande bransch
  • Schyssta villkor - vi har kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag etc.
  • Fast + rörlig lön (individuell lönesättning)
Övrigt

Vi rekryterar löpande och tillsättning blir efter överenskommelse.

Ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, rekryteringsansvarig: Jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (7 dagar kvar)