Säljare till Hemfrid i Uppsala / Norra Stockholm

Säljare till Hemfrid i Uppsala / Norra Stockholm

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, barnpassning, flytt och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig. Brinner du för att ge god service och trivs med försäljning? Då kan du vara den säljare som vi söker!

Det här får du göra:

Du arbetar självständigt och planerar dina säljbesök efter kundens önskemål. Rollen som utesäljare innebär att du besöker kunder som själva valt att skicka in en intresseanmälan för Hemfrids städtjänster via vår hemsida. Kunderna är privatpersoner och bor i Uppsala samt Norra Stockholm (det kan även förekomma att du täcker upp för kollegor som ansvarar för andra områden i omnejd). Under kundbesöket går du tillsammans med kunden igenom deras önskemål och skriver avtal för hemstädning. Det vill säga, du besöker enbart kunder som aktivt visat intresse för Hemfrids tjänster. Under kundbesöken identifierar du vilka av våra hushållsnära tjänster som kunden behöver och tar in information för det kommande samarbetet. När avtal är signerat med kunden lämnas det över till Områdeschef som blir kontaktperson för frågor framåt.

I din roll kommer du utöver dina utekundsbesök stötta upp på vår innesäljsavdelning. Rollen är fördelad ca 70 % utesälj, och 30 % innesälj vilket kan variera beroende på hög- och lågsäsong. Vår innesäljsavdelning är placerad på Södermalm i Stockholm och möjligheter finns även att arbeta från kontoret i Uppsala.

Vi söker dig som är:

Trygg, orädd, social och anpassningsbar då du kommer träffa många olika kunder. Vi tror att du har ett öga för detaljer och kan identifiera kunders olika behov och anpassa Hemfrids erbjudande och service efter detta. Du kommer att trivas som säljare hos oss på Hemfrid om du som person är flexibel, duktig på att ta egna initiativ samt motiveras av att nå nya mål och resultat. Din yrkesbakgrund kan vara från all form av serviceyrke, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att prata och förstå svenska samt engelska är ett krav liksom B-körkort.

Hemfrid erbjuder
  • Möjlighet att få jobba med varmkundsförsäljning
  • Ett självständigt arbete där du själv tar initiativ och arbetar under eget ansvar
  • En tjänst i ett marknadsledande företag i en ständigt växande bransch
  • Schyssta villkor - vi har kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag etc.
  • Fast + rörlig lön (individuell lönesättning)

Övrigt


Vi rekryterar löpande och tillsättning blir efter överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning (100 %) fördelat framförallt eftermiddagar, kvällar samt helger då våra kunder önskar hembesök. Du kommer främst arbeta mot våra kunder i Uppsala samt Norra Stockholm.

Ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, HR-specialist med inr. rekrytering: Jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hemfrid.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (31 dagar kvar)