Markarbetare till Uppsala län!

Markarbetare till Uppsala län!

Jobb för markarbetare till kommande uppdrag hos våra kunder i bland annat Uppsala, Enköping och Skutskär.

Våra kunder är i behov av dig som har erfarenhet utav:
  • Grunder, schakt, markberedning, finplanering
  • Stensättning, plattläggning, kantsten
  • VA-rör, dränering
Vi ser gärna att du pratar svenska (åtminstone på kommunikativ nivå) och har körkort. Det är ett krav att du har 3 års dokumenterat erfarenhet inom mark och anläggning.

Helpman AB
är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och vi arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats. Som konsult hos oss kan du vara säker på att du får arbeta på en trygg och stabil arbetsplats med bra värdegrunder. Du placeras på uppdrag som bäst matchar din egen kompetens! Samtidigt får du stöd av konsultchefer med stor erfarenhet som yrkesmän inom bygg.

Ansök via länken nedan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.