Mark och anläggningsjobb på flera olika orter

Mark och anläggningsjobb på flera olika orter

Till uppdrag hos kund söker vi duktiga markarbetare som kommer att jobba med hela markjobbet från schakt, rörläggning, stensättning, plattläggning, kantsten till och med asfaltjustering. Erfarenhet från mark och anläggning arbete är ett krav, meriterande om du har körkort.

Just nu söker vi flera personer till kommande uppdrag i hela Sverige, bl.a. Uppsala, Stockholm, Gävle, Västerås, Dalarna. Det är olika kunder som är medelstora och stora byggföretag i landet.

Sök till tjänsten via länken nedan!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.