Mark och anläggningsjobb Uppsala län

Mark och anläggningsjobb Uppsala län

Till kommande uppdrag hos kund söker vi duktiga markarbetare som kommer att jobba med hela markjobbet från schakt, rörläggning, stensättning, plattläggning, kantsten till och med asfaltjustering. Minst 2 års erfarenhet från mark och anläggning arbete är ett krav, du måste kunna prata svenska, meriterande om du har körkort.

Just nu söker vi flera personer till kommande uppdrag i bl.a. Knivsta, Uppsala, Märsta.
Det är olika kunder som är medelstora och stora byggföretag i landet.

Sök till tjänsten via länken nedan!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.