Bilplåtslagare till Hedin Bil i Uppsala

Bilplåtslagare till Hedin Bil i Uppsala

Vill du vara en del av ett välfungerande team som arbetar i en inspirerande och modern arbetsmiljö? Har du dessutom en fordonsteknisk utbildning eller längre arbetslivserfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Om kundföretaget

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders Hedin, I.A. Hedin Bil i Borås. Till en början var man 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. Snabbspola framåt till 2018 och Hedin Bil är nordens största privatägda bilåterförsäljare. Inget av det hade varit möjligt utan de drygt 2700 anställda som varje dag bidrar till Hedin Bils unika framgång. Numer ingår Hedin Bil i Anders Hedin Invest-koncernen där man bland annat finner bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg. Sammanlagt har koncernen 3300 anställda och beräknas omsätta 24 miljarder SEK under 2018.

Hedin Bil har fortfarande samma familjekänsla som familjen Hedin skapade, men möjligheterna är nu oändliga. Vi garanterar dig en arbetsplats i ett unikt bolag och chansen att vara med på en resa som inte liknar någon annan.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov och förstärka vårt team! I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparationer av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. Dessa arbetsuppgifter kommer att ske i en toppmodern och inspirerande verkstadsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad och ser med fördel att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande och likaså kunskaper i skadekalkylering. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som inställning och nyfikenhet. Som person är du noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

I denna rekrytering samarbetar Hedin Bil med Onepartnergroup AB och rekryteringskonsult Frida Hurtig. Vid frågor, funderingar samt intresseanmälningar kontakta Frida Hurtig på telefon 072-4526138 eller via mail frida.hurtig@onepartnergroup.se

Din ansökan sänder du in till Onepartnergroup senast 2018-10-14 på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Frida Hurtig
Telefon 072-4526138
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 14 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se